Braiconf își dorește un design pentru noul său magazin. Dacă deja vezi unde vor sta umerașele și ce culori vor avea pereții, urmează acești pași:

  1. Completează formularul de înscriere de pe site în perioada 21 iunie – 20 iulie. După înscriere vei primi un link pe mail cu planurile și schițele tehnice necesare pentru realizarea proiectului.
  2. Trimite-ne proiectul tău în format digital până pe 22 iulie utilizând secțiunea specială de pe site și în format fizic prin predarea acestuia pe data de 22 iulie la Decanatul FAI între orele 11:00-13:00.
  3. Opțional, poți susține proiectul în fața comisiei de jurizare.
  4. Află pe 26 iulie dacă ai câștigat unul dintre premiile oferite de Braiconf. Premierea va avea loc în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Propunerile primite vor fi evaluate de o comisie formată din membrii consiliului de conducere Braiconf, mai exact Constantin Stefan, Robert Zisu și Simona Hulber, alături de Prof. Dr. Univ. Arh. Beatrice Jöger (Decan al Facultății de Arhitectură de Interior) și Prof. Dr. Univ. Arh. Cristina Olga Gociman.

Marele Premiu:
7.000 €

Premiul 2:

voucher produse
1000 €

Premiul 3:

voucher produse
500 €

Cei 20 de finalisti
selectati de juriu:

voucher produse
100 €


După finalizarea înscrierii, vei primi pe mail un link cu planurile și schițele tehnice necesare pentru realizarea proiectului.

Incarca fisierul cu proiectul tau (maxim 25mb):

Incarca fisierul cu proiectul tau (maxim 25mb):

1. Cum pot să mă înscriu în concurs?
Înscrierea în concurs se face prin completarea formularului de înscriere de pe site în perioada 21 iunie – 20 iulie. Proiectele de amenajare interioară trebuie trimise până la data de 22 iulie.

2. Pot să mă înscriu chiar dacă nu am o diplomă de arhitect?
Da. În cadrul concursului pot participa și persoanele fără o diplomă în domeniul arhitecturii.

3. Cine poate participa?
Concursul se adresează studenților la arhitectură, precum și cadrelor didactice ale Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

4. Care sunt criteriile de evaluare?
Criteriile de evaluare ale lucrării sunt originalitatea (caracterul inovator al propunerii), relevanța (în raport cu specificațiile și datele puse la dispoziție), precum și fezabilitatea implementării ideii.

5. Ce se întâmplă cu propunerea mea după finalul competiției?
Propunerea va fi implementată în noul magazin Braiconf și, pe parcurs, va fi duplicată pentru întreg lanțul de magazine Braiconf.

6. Când voi fi anunțat dacă am câștigat?
Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 24 iulie, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul UAUIM.

7. Pot participa în comun cu altcineva în realizarea proiectului?
Da, echipele pot fi de maxim două persoane. O echipă va fi considerată ca 1 (un) participant atât din punct de vedere al înscrierii, cât și al premierii.

8. Pot să fac public materialul cu care m-am înscris în concurs?
Materialele nu pot fi făcute publice decât după finalizarea concursului. În cazul propunerii câștigătoare, publicarea materialelor se va putea face doar după implementarea proiectului de către Braiconf.

9. Cu câte propuneri pot participa?
Maxim două propuneri de design.

10. Cine jurizează competiția?
Juriul va fi format din Doamna Prof. Dr. Univ. Arh. Cristina Olga Gociman alături de membrii consiliului de conducere Braiconf.